Blogg om restauranger, kläder, mode och livsstil

Blogg om restauranger, kläder, mode och livsstil

Hjälp med ergonomi i Lund

Jag är räddad. Jag kan fortsätta att jobba på kontor! Tack vare hjälp med ergonomi på arbetsplatsen i Lund. Under en tid hade jag väldiga problem med min nacke och axlar. Det blev bara värre och värre, speciellt när jag satt vid datorn på mitt jobb. Jag försökte med allt! Gick på massage, köpte diverse rygg och massageprylar, gick till en kiropraktor, men inget hjälpte. Jag var rädd för att jag inte skulle kunna jobba kvar på mitt jobb som jag för övrigt älskar. Att helt byta karriär var inget jag var intresserad av. Men vad skulle jag göra? Jag kan inte sjukskriva mig mer och detta går ut över mitt arbete.

Men så fick jag höra av en vän om en klinik i Lund som är suveräna på arbetsergonomi. Hur man sitter och att man sitter i rätt position vid datorn är viktigare än man tror. Med rätt ergonomi på arbetsplatsen kan man bli av med många krämpor. Denna kliniken för hälsovård i Lund hade höga rekommendationer såg jag med. Jag kontaktade dem och bokade en tid.

Efter ett par besök började jag verkligen att märka skillnad. Jag var noga med min ergonomi när jag satt vid datorn och gjorde allt som de sa att jag borde göra. Jag tänkte noga på min position i början och sen började det komma naturligt. Jag behövde inte längre tänka på det utan hade vant mig vid den positionen.

Min nacke och axlar blev för varje dag bättre och bättre. Nu är mina problem helt borta och jag kan knappt tro det. Jag kan fortsätta att jobba på mitt underbara jobb och sjukskrivning är det inte tal om längre. Kan starkt rekommendera denna hälsovårdsklinik i Lund som är så otroligt duktiga med ergonomi på arbetsplatser. Inte bara för dem som jobba på kontor, utan för alla möjliga jobb och positioner. Det har gjort under för mig och jag hoppas att det kan göra det även för andra.

ergonomi Lund BetaHälsan

Min brors resa till självständighet - Personlig assistans i Lund med Omtanken i Skåne

Jag vill berätta om min brors fantastiska resa mot självständighet genom att få personlig assistans i Lund med hjälp av Omtanken i Skåne. Deras engagemang och professionella vård har gjort en verklig skillnad i hans liv, och jag är tacksam för det.

När vår familj insåg att min bror behöver personlig assistans för att kunna leva ett självständigt liv, började vi leta efter en pålitlig leverantör. Vi fick höra talas om Omtanken i Skåne och deras oöverträffade rykte inom personlig assistans. Det var ingen tvekan om att det var det bästa valet för oss.

När min bror började få personlig assistans från Omtanken i Skåne blev vi överväldigade av deras engagemang och professionalitet. Deras team av erfarna assistenter var dedikerade till att möta hans individuella behov och främja hans självständighet. De skapade en trygg och respektfull miljö där han kände sig bekväm och stöttad.

Genom Omtanken i Skånes personliga assistans kunde min bror uppnå en ökad självständighet. Han fick stöd och hjälp med vardagliga aktiviteter, inklusive personlig vård, hushållssysslor och sociala interaktioner. Detta gav honom möjlighet att delta fullt ut i samhället och leva ett självständigt liv som han alltid hade önskat.

Omtanken i Skåne var inte bara en leverantör av personlig assistans, de blev också en värdefull resurs och stöd för hela vår familj. De lyssnade alltid på våra önskemål och var flexibla nog att anpassa sig efter förändrade behov. Det gav oss en enorm trygghet och tillit till deras omsorg och professionalism.

Omtanken i Skåne har verkligen förändrat mitt brors liv genom deras personliga assistans i Lund. Genom deras engagemang och professionella vård har han uppnått ökad självständighet och möjlighet att leva sitt liv fullt ut. Om du eller någon du känner behöver personlig assistans i Lund, kan jag varmt rekommendera Omtanken i Skåne. De är en pålitlig partner som kommer att göra skillnad i ditt liv.

personlig assistans Lund Omtanken Skåne